MRPD projecten

referenties

Het voormalige postkantoor, het iconische gebouw aan de Neude dat bij veel Utrechters bekend en geliefd is, wordt verbouwd. En zal in 2019 weer open gaan als bibliotheek, foodmarkt, fietsenstalling en winkelgebied onder de naam ‘Post Utrecht’. 

Bekijk dit project

In het hart van Strijp-S aan de Torenallee en de Ingenieur Kalffstraat ontwikkelt MRP Development vier individueel vormgegeven gebouwen. Zij zullen als eerbetoon échte Philipsnamen dragen: Benjamin, Maria, Frederik en Frits.

Bekijk dit project

Het centrum van Osdorp zal de komende jaren uitgroeien tot het centrum van Amsterdam Nieuw-West. In de transformatie van het Osdorpplein tot het hoofdwinkelcentrum van Nieuw-West speelt MRP Development een belangrijke rol.

Bekijk dit project

Aan de rand van Oosterheem, de jongste woonwijk van Zoetermeer, zullen de 39 nieuwbouwwoningen van Project ‘Oostererf’ gebouwd worden. Twee-onder-een-kapwoningen met speelse gevels en diepe tuinen.

Bekijk dit project

Het voormalig ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, direct tegenover treinstation Laan van NOI, is de komende 5 jaar dé plek in Nederland waar Sociaal & Zaken hand in hand gaan.

Bekijk dit project

Onder de naam Kruivaartkade gaat MRP Development, samen met VORM, circa 600 woningen bouwen. Op het terrein van het voormalig expeditieknooppunt van NS, gelegen tussen het spoor en de Kruisvaart.

Bekijk dit project

Op het voormalige Norfolkterrein, aan de Derde Haven van Scheveningen, realiseert MRP Development een nieuwe wijk: De Zuid.

Bekijk dit project

De VINEX-ontwikkeling Meerhoven is de grootste uitbreidingswijk van Eindhoven. Het wijkcentrum Meerhoven ligt centraal in deze uitbreidingswijk en is het centrum voor de omliggende wijken.

Bekijk dit project